Food, travel & stories of my life

Sleutels: check!

Jahaa, daar zijn we weer hoor! Vorige week maandag, op 17 juli, kreeg ik dan ein-de-lijk de sleutels van mijn nieuwe casa. Dat ging vergeleken bij de onderhandelingen echt héél soepel, maar ja, alles gaat heel soepel vergeleken bij díe onderhandelingen. Even snel een laatste rondje door het huis, waar de makelaar nog vroeg ‘en Lindsay, wat ga je aan het huis doen?’ en ik dacht ‘ik kan moeilijk zeggen dat de muren blijven staan en de rest eruit gaat hè?’ voor ik iets zei over een nieuwe keuken en vloer. ’s Middags zaten we bij de erg vriendelijke notaris en was het nog best een vrolijk en feestelijk geheel ondanks dat onvermijdelijke feit dat je even tekent voor 30 jaar schuld bij de bank. Maar hé, 30 jaar schuld komt met een sleutelbos!

Met flesje wijn in de hand vertrokken we naar wat nu toch echt mijn huis was. En dan moet je natuurlijk even de klassieke ‘nieuwe eigenaar steekt de sleutel in het slot’-foto maken:

Nou, daar sta je dan. Een leeg huis dat nu zo mogelijk nóg duidelijker in de jaren ’70 is blijven steken. Eigenlijk zie je vooral alles wat er heel erg nodig uit moet. Dus wat doe je dan? Juist, behang van de muur trekken! Hoef je je tasje niet eens voor neer te zetten.

Let the games begin!

 

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *