Food, travel & stories of my life

The one and only

Is dat even lang geleden! Zo’n jaar of 3-4 geleden werd het wat stiller op mijn blog. En toen nog een beetje stiller. En nog stiller. En toen gebeurde er helemaal niks meer. Of ja, niks? Ik studeerde af, begon met werken, verhuisde weer van mijn ouders naar een eigen huurhuisje, en je weet hoe dat gaat hè: voor je het weet is het drie jaar verder.

Al die tijd kon ik nooit echt helemaal afscheid nemen van lesframboises.nl. Nu is er een mooi moment om terug te komen: ik heb mijn eerste huis gekocht! Helemaal zelf. Komende maandag krijg ik de sleutels en hoewel het een hele onderneming is om je hypotheek te regelen begint dan het echte werk pas. Ik heb namelijk een klushuis. En niet zo’n klein beetje.

{ Side note: dear non-Dutch speaking friends, I have a beautiful, built-in translator – check it on the right, or at the bottom if you’re reading this on your phone. We all know the translation ain’t going to be pretty, but anything is better than Dutch, right?  }

De woning is in 1972 gebouwd en zit vol authentieke details (lees: schrootjes, lelijke bruine tegels, steenstrips…) die er dus allemaal uit gaan.

Foto van prachtige seventies tegeltjes in de woonkamer
Alles. Moet. Eruit.

Daarna wordt het mooi – of dat is in ieder geval het plan. Let’s face it, ik ben heus niet de enige die van een home make-over houdt. Daarom ben ik van plan om hier stukje bij beetje te laten zien hoe dat huis van 1972 naar 2017 komt! Kun jij vanaf je luie stoel meegenieten (klushulp is ook van harte welkom overigens, meld je gerust aan) en hoef ik niet iedereen afzonderlijk alles te laten zien. Win-win.

Daarnaast heb ik gelukkig nog wel wat meer leuks te vertellen – bergen tips voor restaurants in Londen bijvoorbeeld, of waar je de beste steak eet in Parijs (truth be told, de sausjes waren zo mogelijk nog beter). Of hoe je in één pan met nagenoeg nul inspanning een lekker bord eten op tafel tovert. Eten = liefde.

Met een klushuis naast een fulltime baan weet ik overigens nog niet op welk moment ik je van updates zal gaan voorzien. Misschien als ik ’s avonds na een dag klussen uitgeput op de bank hang? Als dat maar goed komt. Alles komt goed. Toch?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *