Let’s get geometrical!

Lijnen, vierkanten, driehoeken, zeshoeken: zet ze op een deken, kussen, handdoek of wat dan ook en je hebt iets wat wiskundig verantwoord is en er ook nog eens leuk uitziet. Precies goed voor mijn innerlijke nerd dus! Na het zien van een superleuke plaid van de Hema bij Marlous op The last days of Spring ging ik al gauw op zoek naar meer. Wat blijkt? Geometrische vormen zijn overal. Niet alleen bij de Hema, ook bij de Ikea, en zelfs de H&M Home-afdeling puilt uit van de leuke geometrische printjes. Superleuk!

2014-02-16-graphical-01

Het is o zo jammer dat mijn kamer al overvol is (ja echt, ik heb een paar weken terug nog wat meer spullen naar mijn opslagruimte gebracht…), anders ging ik waarschijnlijk meteen de winkels in. Gelukkig kan ik ook heel goed windowshoppen, en heb jij misschien wel plek voor wat nieuws. Kijk mee naar wat ik allemaal tegenkwam!

2014-02-16-graphical-02 2014-02-16-graphical-03 2014-02-16-graphical-04

One Thought on “Let’s get geometrical!

  1. Nienke on February 17, 2014 at 08:42 said:

    I want it all!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation