Food, travel & stories of my life

Outfit: Zomerliefde

Omdat een beetje extra zomer nooit kwaad kan en ik weer helemaal in vakantiestemming ben door het heerlijke weer, heb ik vandaag weer wat outfitfoto’s voor jullie! Op vakantie bezochten we een dorpje dat binnen oude stadsmuren lag – je kon er zelfs niet in met de auto – en daar kocht ik een fijne witte zomerhoed. Daar moesten we natuurlijk foto’s van maken! Ik werd er wel een beetje verlegen van, want af en toe stonden er mensen naar te kijken (eng!), maar goed, ik heb het overleefd en de foto’s zijn leuk geworden. Kijk mee!

Dit is ‘m, mijn zomerhoed. Ik ben helemaal niet van de dierenprintjes maar gek genoeg vond ik het hierbij wel leuk. Zelfs het verschrikkelijk kitscherige glimsteentje vind ik wel grappig. Bovendien werkt zo’n hoed fantastisch met die felle zon: je hebt direct schaduw op je gezicht en dat kon ik goed gebruiken met de hoge temperaturen daar! Ook tijdens ons uitstapje naar een Afrikaans reservaat (weer met bijpassende temperaturen) was ik er erg blij mee en voelde ik me helemaal op safari. Heerlijk!

Raar maar waar: op geen enkele foto is mijn grijze shortje echt te zien, hoogstens een klein randje. Ik had ‘m wel aan hoor!

Top – Essentiel Antwerp, van mijn moeder gekregen

Shorts – Jane Norman bij V&D

Tas – Primark

Slippers – Birkenstocks (niet vloeken nu. Ze zijn niet erg elegant, maar als je op vakantie bent en veel loopt, is er weinig beters!)

Geniet van deze zonnige zondag, dan doe ik dat ook!

De foto’s zijn gemaakt door mijn lieve vriend in Villefranche-de-Conflent, in de buurt van Prades in Zuid-Frankrijk. Aanrader!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *