Food, travel & stories of my life

Giraffe, Konijns nieuwe vriendje

Kennen jullie Konijn nog? Ik maakte Konijn een tijdje geleden en sindsdien woont hij op mijn bureau of zit hij gezellig op de leuning van mijn bank. Er was de laatste tijd echter iets aan de hand. Konijn was alleen. Konijn had geen vriendje om samen mee op de bank te zitten.

Op een gegeven moment werd Konijn zo eenzaam en alleen dat er zelfs een draadje uit zijn oor stak. Oei! Een teken om een vriendje te maken voor Konijn. Vandaag stel ik aan jullie voor: Giraffe!

Giraffe is niet erg snugger en een beetje slungelig met die lange poten, maar hij bedoelt het altijd goed en hij is supergezellig. Een perfect maatje voor Konijn!

Ook was Giraffe erg benieuwd bij wie hij op de bank zou komen te zitten. De kennismaking met Konijn was even spannend, stel je voor dat Giraffe kleiner zou zijn dan Konijn! Gelukkig was dit niet het geval (al scheelt het niet bijzonder veel) en werden ze binnen de kortste keren de beste vriendjes. Matties for life.

Zie je, dat is gewoon supergezellig. Nu alleen dat losse draadje aan het oor van Konijn nog even opnieuw afwerken…

Ik heb Giraffe gemaakt van een online patroon van Lion Brand. Kun je het patroon niet zien, dan moet je je even aanmelden. Dat is gratis en je kunt ervoor kiezen of je de nieuwsbrief wil ontvangen of niet, verder krijg je geen spam in je mailbox. De wol die ik heb gebruikt komt van de Wibra en mijn haaknaald (3.5) heb ik bij De Greef gehaald. Ook het patroon van Konijn komt van Lion Brand, klik daarvoor hier.5 thoughts on “Giraffe, Konijns nieuwe vriendje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *